Колишній клуб Ярмоленка віддав за захисника Ренна 30 мільйонів фунтів

Лондонський Вест Хем придбав центрального захисника Ренна Найєфа Агерда. За нього заплатили 30 мільйонів фунтів стерлінгів.

Перехід офіційно підтверджений на сайті лондонського клубу. Контракт з 26-річним гравцем збірної Марокко підписаний на п’ять років.

“Я був дуже схвильований, коли почув про інтерес Вест Хем Юнайтед. Коли я почув про це, я зрозумів, що мені потрібно перейти до Прем’єр-ліги, бо це мрія кожного гравця. Вест Хем – історичний клуб. Я бачив кілька їхніх ігор цього року, я бачив фанатів та фантастичну атмосферу“, – сказав Найєф Агерд в коментарі прес-службі “молотобійців”.

“Я радий вітати Найєфа у Вест Хем Юнайтед. Ми деякий час стежили за його прогресом, і я дуже радий, що нам удалося завершити підписання контракту. Він чудовий додаток, який розширить можливості нашого захисту”, – сказав про трансфер Девід Мойєс.

Команда в минулому сезоні чемпіонату Англії фінішувала сьомої і буде грати в Лізі конференцій. З 2018 року за них виступав Андрій Ярмоленко, але покинув клуб вільним агентом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *