Президент Вереса: Очікуємо цікавий в спортивному плані чемпіонат

Президент рівненського НК Верес Іван Надєїн розповів, чого він очікує від майбутнього сезону.

«Задача не цей сезон точно не менша буде, ніж в минулому. Але подивимось. Якщо сезон буде такий от військовий, то це буде сезон рівних можливостей. У багатьох клубів сьогодні вирівнюються можливості. І в першу чергу інфраструктурні, бо багато клубів будуть грати не на своїх стадіонах.

Якщо чемпіонат буде в Україні, то без легіонерів. Цей чемпіонат матиме характер егалітаризму – зрівняння. В такому чемпіонаті можливі цікаві результати таких команд, як наша – середнячків. Такі команди можуть показати потужний результат. Очікуємо цікавий в спортивному плані чемпіонат і історичний, бо він пройде під час війни, – сказав Іван Надєїн.

Раніше повідомлялось, що наступний сезон УПЛ відбудеться в Україні. Розглядається варіант, при якому частина матчів команд-учасників єврокубків відбудеться за кордоном.

В інтерв’ю нашому сайту агент Олег Авдиш заявив, що у Вересі з початку війни не платяться зарплати. Віце-президент команди Сергій Коваль заявляв, що лютий був погашений повністю, а за березень гравці і персонал отримав частину зарплати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *