Капітан Ворскли: Для нас головне – почати грати в футбол

Капітан «Ворскли» Володимир Чеснаков прокоментував підготовку команди до нового сезону та поділився очікуваннями від матчів з АІКом у кваліфікації Ліги конференцій.

«Не скажу, що важко, але й не скажу, що легко. Тренування доволі інтенсивні та цікаві. Посміхаємося і жартуємо, бо це закладено так в нас. Можемо десь «напіхати», десь «притравити», посміятися, це чудова атмосфера. Так працюється краще.

Та в принципі позитивно сприйняли жеребкування Ліги конференцій. Для нас головне – почати грати в футбол. Ми чекаємо на першу офіційну гру (прим. – 21 липня в гостях в АІКа у Швеції). Збори за кордоном будуть невдовзі. Виїжджаємо, щоб підготуватися до серйозних ігор. Сподіваюся, суперників для товариських матчів знайдуть пристойних, зможемо підготуватися. Вирушаємо з думками, що потрібно працювати, аби радувати себе та вболівальників.

Хлопці на передовій – це такі герої нашого часу, що певне не одну книжку та не один фільм про них знімуть. Пишаємося, що ми є частиною цієї нації української. Хочу побажати їм здоров’я. Як говорять в футболі, щоб були без травм та повернулися живі-здорові. А ми їх тут вже будемо вітати найкращим чином. Вболівальникам бажаємо закінчення війни нашою перемогою, та щоб приходили на стадіон й підтримували нас так, як завжди вміли та робили», – сказав Чеснаков.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *