“Вітя, займайся рибалкою, а футбол залиш професіоналам”: Леоненко звернувся до Вацка

Віктор Леоненко

Колишні колеги з «Великого футболу» вступили до публічної суперечки в пресі.

В інтерв’ю Fanday.net Віктор Леоненко висловився щодо легіонерів, які не хочуть повертатися в Україну. Колишній форвард Динамо провів паралель між дітьми та ветеранами, які вже тренуються та грають у нашій країні, назвавши іноземців трусами та заявивши: нехай легіонери їдуть до себе додому, якщо боятися грати в Україні.

Такий вислів не сподобався Віктору Вацку, який в ефірі авторської програми назвав свого колишнього колегу обмеженим, при цьому постукаючи по столу.

Кореспондент звернувся за коментарем до Віктора Леоненка.

«Хочу відповісти Вацко, — розпочав розмову Віктор Євгенович. — Вітю, зайченя, йди до Ігоря Михайловича Суркіса і скажи йому, нехай залишить Вітіньо, який не хоче не те, що грати, а їхати сюди. А потім нехай змусить його виступати за «Динамо». В Україні такі легіонери, що їм простіше розучитися грати у футбол, аніж навчитися.

А щодо молодих гравців, то ми вже всіх розпродали, що грати нікому. Вони ж так себе виявили в юнацьких збірних, все виграли. Молодь у нас росте як гриби (жарт). Нехай Вацко скаже, кого ми продали останнім часом з молоді?

Так що Вітя, займайся рибалкою та коментуй матчі, а футбол залиш професіоналам. Я розумію, чому Вітя захищає іноземців. Адже він знаходиться не в Києві, а в Закарпатському котлі. Звідти простіше розумнішати. Раніше Вацко мав прізвисько рибалка, але тепер він доріс до нової прізвиська — Карасьов-Щукін».

Також Леоненко не оминув тему свого недавнього інтерв’ю, де він назвав Кривбас клубом Зеленського.

«Журналісти знову неправильно інтерпретували мої слова. Я мав на увазі не те, що Кривбас належить Зеленському, а те, що президент родом із Кривого Рогу. Хто не знає, то Щербицький теж допомагав Лобановському у Динамо.

Тож якщо Зеленський допомагатиме Кривбасу (хоча у фінансовому плані там все гаразд), це не буде так погано, як усі думають», — підсумував Леоненко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *