Рустам Худжамов: Полісся мало б вийти до УПЛ

Тренер воротарів «Полісся» Рустам Худжамов поділився своєю думкою щодо проведення наступного футбольного сезону.

«По-перше, проведення чемпіонатів в Україні – це небезпечно. Коли пройшла така інформація, прилетіли 6 ракет в Київ. Я з одного боку розумію це, щоб показати всьому світу ще раз незламний дух українців, що вони можуть грати при таких умовах. Але небезпека є засторогою.

Звісно, всім хочеться, щоб чемпіонат поновився. Але маємо таку ситуацію, що буде важкувато. Я скажу так, моя думка – треба проводити. Але де і як проводити – вирішувати не мені.

З нашим складом можна розраховувати на багато чого. А ще є солідна поведінка президента клубу, який не покинув команду, зберіг всіх. Це навіть не про фінанси, а про можливе ставлення футболістів у майбутньому. У «Полісся» є перспективи, є куди рости. Ми здатні на те, щоб виконувати завдання різної складності.

Хочу сказати, після 2014 року всі команди, які заходили з першої ліги, показували досить непоганий футбол. Впевнений, що «Полісся» могло б вийти в УПЛ. Ми зачепилися б за плей-оф 100%. Так, було б, можливо, важко. Хочеш – не хочеш, можеш – не можеш, але тобі не дають набрати деколи необхідну кількість пунктів. Бо хтось зі сторони з непоганим пакунком грошей може стати на заваді», – сказав Рустам Худжамов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *