Гравець Металіста зацікавив аргентинський Ланус

Аргентинський хавбек Херонімо Поблете, який належить харківському Металісту, близький до того, щоб змінити клуб в Аргентині.

Про це повідомляють відразу два ресурси: locoxelrojo.com та engranados. Вони повідомляють, що хавбек може опинитись в Ланусі. Перемовини між командою і новачком УПЛ знаходяться в активній фазі.

Херонімо Поблете прийшов до “жовто-синіх” в січні вільним агентом. 29-річний гравець і український клуб погодили контракт до літа 2025 року.

Портал transfermarkt оцінює його в 1,5 мільйони євро. З початком війни він відправився до оренди в Індепендьєнте, але за цей час лише три рази виходив на поле за клуб в офіційних матчах.

До переїхду в Україну його останнім клубом був Велес Сарсфілд, який він залишив вільним агентом. На батьківщині він також виступав за Колон та Сан-Лоренсо. Має досвід гри у Європі, оскільки виступав за французький Мец.

Нагадаємо, Металіст впевнено лідирував у Першій лізі. У команди Олександра Кучера було 53 очки за 20 матчів. Кривбас, що йшов на другому місці, набрав на 11 пунктів менше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *