Манор Соломон близький до того, щоб стати одноклубником Миколенка

Ізраїльский вінгер донецького Шахтаря Манор Соломон все ближче до того, щоб покинути склад “гірників”. На нього є два претендента з АПЛ.

Як повідомляє портал goodisonnews.com з посиланням на італійський tuttosport, Евертон бачить в 22-річному ізраїльтянину потенційну заміну для бразильця Рішарлісона, якого “ірискам” буде дуже важко втримати у себе в складі.

Клуб Віталія Миколенка активно будет вивчати можливість цього трансферу, оскільки контракт футболіста закінчується літом 2023 року і його можна буде не дорого придбати.

Проте, їм доведеться витримати певну конкуренцію. За гравцем також слідкують Арсенал та Астон Вілла. В середині травня Фабріціо Романо писав, що Фулхем також веде перемовени з представниками футболіста.

Манор Соломон вихованець Маккабі з міста Петах-Тіква. В Шахтар він перейшов в грудні 2019 року. Відігравав важливу роль з самого приходу в склад українського клубу. За цей час в УПЛ зіграв 70 матчів, в яких відзначився шістнадцять разів.

На його рахунку 4 забиті м’ячі за 28 поєдинків у складі збірної Ізраїлю. Портал transfermarkt оцінює лівого вінгера у 18 мільйонів євро.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *