Офіційно: Юрій Максимов залишив пост головного тренера ФК Ворскла

Полтавська Ворскла оголосила, що вчора, 31 травня, контракт Юрія Максимова з клубом закінчився і зараз команда знаходиться без тренера.

Про це повідомляє офіційний сайт представника УПЛ. В новині вказано, що було прийнято рішення найближчим часом більш широко проаналізувати ситуацію та необхідність коригування стратегії розвитку клубу, в тому числі й співпрацю з тренерським штабом.

53-річний спеціаліст очолив команду в листопаді 2019 року. При ньому Ворскла в перший сезон врятувалась від вильоту і дійшла до фіналу Кубка України. В наступних двох сезонах полтавці фінішували в зоні єврокубків.

Тренерську кар’єру Максимов почав у 2005 році, коли увійшов в тренерський штаб мінського Динамо. Потім був головним тренером ЦСКА (Київ), Оболонь, Кривбас, Металург Донецьк, Мордовія (РФ), Тараз (Казахстан), Кешля (Азербайджан).  Мордовію він виводив до РПЛ, а з ФК Кешля вигравав Кубок Азербайджану.

Наш ексклюзив: інтерв’ю з голкіпером Нікітою Федотовим, який вступив до лав ЗСУ

В якості гравця виступав за Кристал Херсон, Таврію, Дніпро, Динамо, Вердер (Німеччина), Вальдхоф (Німеччина), Ростов (РФ), Борисфен та Металург Запоріжжя. На його рахунку 5 голів у 27 матчах за збірну України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *