Металіст та Кривбас прийняті до УПЛ – Ігор Бурбас

Харківський Металіст та Кривбас з Кривого Рогу будуть грати в УПЛ. Про це у себе в телеграм-каналі написав журналіст Ігор Бурбас. Також він відкрив ще деякі деталі.

“Формат наступного чемпіонату України буде збережений – це 16 клубів. Мінус «Десна» та «Маріуполь», за якими заморожуються місця в УПЛ. І плюс «Металіст» і «Кривбас», які підвищуються з Першої Ліги.

Всі солідарні в тому, аби новий сезон починати, не чекаючи кінця війни. Головна розбіжність у думках – локація.

За проведення сезону на території України виступає більшість – 11 клубів з 16. Меншість дотримується закордонної позиції. Власне, це учасники єврокубків – «Шахтар», «Динамо», «Дніпро-1», «Зоря» та «Ворскла». Їхні аргументи – це безпека, по-перше. А по-друге – легіонери, які не приїдуть у країну, де триває війна.

Але категоричності у позиціях топ-п’ятірки немає. Усі готові переформатуватися, аби головне грати. Якщо в Україні, то те ж «Динамо» пропонує проводити змагання суто в столиці. Клуби з західних регіонів запрошують грати у себе.

Висновок такий, що новий сезон однозначно почнеться. Найбільш вірогідно, що в Україні. І це теж буде вагомою складовою загальної перемоги над ворогом. Орієнтовний старт – середина серпня“, – написав він.

One thought on “Металіст та Кривбас прийняті до УПЛ – Ігор Бурбас

  1. Металіст ! Вперед!Радий за команду,вдалого старту! Слава Україні! Смерть ворогам! Вперед до перемоги!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *