Колишній президент Чорноморця мав намір стати гауляйтером на Одещині

Почесний президент одеського Чорномореця та колишній депутат ВР (5,6 і 7 скликання) від Партії Регіонів Леонід Клімов планував стати гауляйтером Одеси у разі повалення української влади російськими військами.

Про це повідомив журналіст Сергій Іванов (ведучий проекту ISLND TV), незадовго до вторгнення рф, яке сталося 24-го лютого, Клімов поїхав до Австрії. Звідти він мав намір дочекатися окупації одеського регіону.

Його слова цитує видання Думская.

Ми бачимо таких персонажів у Херсоні, Мелітополі, Куп’янську та інших місцях. Переважно це представники ОПЗЖ та інших проросійських партій. Частина з них уже виконує свою зрадницьку місію, частина — чекає на росіян. Тому важливо вже зараз говорити про «законсервовані колаборанти.

Упевнений, що наші спецслужби вже займаються діяльністю цього колаборанта. Від себе особисто дозволю дати пораду представникам одеського істеблішменту не вступати з цією «консервою» у жодні стосунки, щоб не мати потім проблем“, – сказав Іванов.

У разі успіху рф, Леонід Клімов хотів подяки від Януковича, якого росіяни повинні були повернути на Банкову. Нещодавно Клімов повернувся до Одеси і почав «активно комунікувати з політиками та бізнесменами, промацуючи ґрунт та створюючи коло прихильників Росії».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *