Наступний чемпіонат УПЛ пройде в Туреччині, а клуби будуть розбиті на групи

Телеграм-канал Динамо Київ Inside розкрив деталі завтрашнього заходу, на якому зберуться всі керівники клубів УПЛ.

1. Представництво ДК буде в особі Мохника. Його проінструктовано на конструктив. Динамо за проведення чемпіонату і чітко усвідомлює, на жаль, поки що він можливий за межами країни. Ігри чемпіонату є критично важливими для Луческу у світлі підтримки ігрового змагального тонусу восени.

2. За нашими даними, основним проектом є наступний: кінець вересня та весь жовтень. Туреччина (продавлено вчорашнє рішення Мінспорту щодо дозволу спортсменам залишати територію країни, хоча поки що для міжнародних змагань). Варіанти про окремі включення наших команд у єврочемпіонати були відмічені відразу через абсурдність.

Наш ексклюзив: інтерв’ю з футболісткою Тетяною Романенко

3. Формат. Поділ на групи (аналогія з першим ЧУ 1992), одне коло. Далі стикові матчі. Сітки груп формуватимуться 1-4, 5-8/2-3, 6-7 тощо. відповідно до місць минулого сезону, щоб не звести до фіналу ШД та ДК.

4. Гроші. Варіант зі спонсоруванням нашими учасниками єврокубків решти – у тумані. Вони про це не заявляють голосно, але пресингують контору Павелко на проведення щільних переговорів з УЄФА з приводу перерахування траншу на логістичні витрати учасників ЧУ. Причина проста – бонуси УЄФА учасникам єврокубків приходять частинами та протягом 9 місяців, тому наші клуби не можуть сьогодні вийняти з кишені ці гроші. Їх там немає поки що.

5. Головне питання – регламент УЄФА не дозволяє проведення матчів внутрішніх першостей за межами держави. Але цей шлагбаум, схоже, відкриється спецрішенням“, – сказано в пості.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *