“Чому Шаблій живе в Лондоні та ще й на російські гроші”: Олександр Панков різко пройшовся по футбольному агенту

Футбольний агент Олександр Панков вкотре звинуватив свого колегу по цеху Вадима Шаблія у співпраці з росією.

“Що таке взвод? Взвод – це 15-45 людей. Командує взводом лейтенант чи капітан. А знаєте, що таке танкова рота? Танкова рота – це 30-35 осіб. Командують ротою комроти.

Наш ексклюзив: інтерв’ю з Юрієм Габовдою

Як Ви вважаєте, у Вадима Шаблія «Взвод» чи «Рота» російських футболістів? На його сторінці «Трансфермаркт» відзначено 32 футболісти з російськими паспортами, з них 2 перебіжчики. Мампассі – гордість академії «Шахтаря», та особиста гордість пана Палкіна, який ставить за приклад цього хлопця всім вихованцям «Шахтаря». Як правильно треба йти до Росії та через ДНР-паспорт міняти громадянство точно знає Сергій Анатолійович.

А також Даня Лісова, вихованець «Динамо» Київ, який поміняв паспорт українця на паспорт росіянина. Хоча я впевнений, що в нього український паспорт залишився для подорожей Європою. А тепер уявіть, із цього взводу чи роти всі російські хлопці платять Шаблію 10%. Це багато грошей, дуже багато російських, брудних, вимазаних кров’ю рублів.

То чому ж Шаблій, який живе тепер у Лондоні, де навіть офіс відкрив найшвидше на російські гроші, не відмовиться від цих хлопців? 2 місяці чекаємо на розірвання агентських контрактів, але, напевно, ніколи не дочекаємося», – написав Панков у своєму Інстаграмі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *