Володимир Шаран: В Минаї всі хлопці засмучені, Селезньов переживає через вік

Наставник Минаю Володимир Шаран в інтерв’ю FanDay розповів, яка зараз обстановка в клубі.

— Як справи в «Минаї», що каже керівництво?

— Президент «Миная» запевнив, що все буде гаразд і команда існуватиме. Це найголовніше. Президент сплачує мінімальну зарплату, робить усе, що може. За це я дуже вдячний Валерію Івановичу [Пересоляку]. Більшість хлопців роз’їхалися, з ними підтримуємо контакт у телефонному режимі.

Вісім наших футболістів, які тут лишилися, тренуються самостійно. Із завтрашнього дня вони займатимуться на базі «Минаю».

– Під вашим керівництвом?

— Я просто дивитимуся. Жодних командних тренувань у нас немає. Діти просто підтримують форму.

— Наскільки мені відомо, футболісти «Мінаю» не укладали контракти з іншими клубами, навіть легіонери.

— Наші легіонери поїхали перший день війни у ​​свої країни та підтримують форму на батьківщині. Наскільки я знаю, хтось грає за любителів, Матіч – у другій лізі Хорватії.

– Що кажуть футболісти “Минаю”?

— Ми вчора зустрічалися з хлопцями, які залишилися в Ужгороді. Я у них запитав: що вони хочуть бачити на цьому етапі. Футболісти сказали, що найголовніше для них – тренуватися, і щоб було харчування. Президент дозволив тренуватися та харчуватися на базі. У нас там живе багато біженців ще з другого дня війни, їх годують у триразовому режимі.

— Селезньов в Ужгороді, який у нього настрій?

– Так, він тут. Всі хлопці засмучені, що не можуть грати, особливо Селезньов. Перед початком другого кола він був у гарній формі, а тепер переживає через вік (у липні Селезньову виповнюється 37 років, — прим. А.П.). Я його заспокоїв: «Не хвилюйся, будемо далі працювати. Дай Боже, щоб розпочався наступний чемпіонат, а там ще попилеш на футбольних полях України».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *