Гравець Динамо: Сподіваюся, все скоро закінчиться нашою перемогою, усі зможуть повернутися додому та відбудовуватимуть нашу країну

Півзахисник Динамо Олександр Андрієвський розповів про допомогу та підтримку, які футболісти київського клубу надають українському народу, який постраждав від війни з росією.

«Звичайно, відчуваємо, що допомагаємо. Нам пояснюють, як і де ми допомагаємо нашим біженцям. Їздимо до дітей та жінок, які тимчасово покинули нашу країну. Ми бачимо, як їх радіємо, бачимо їхні емоції, тому це не передати словами», – сказав Андрієвський.

«Життя, як і в багатьох, кардинально змінилося. Вся моя сім’я поїхала зі свого будинку, я теж поїхав, це дуже сумно та сумно. Сподіваюся, все скоро закінчиться нашою перемогою, усі зможуть повернутися додому та відбудовуватимуть нашу країну».

«У Динамо тяжко всім, бо у всіх є родичі, сім’ї, у багатьох є діти, для них це дуже складно. Тому завжди на зв’язку із ними. Усі вірять, що зможуть скоро повернутися до мирного Києва, до мирної України».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *