“Приїдь до мене, у футбол зіграємо”: Леоненко відповів Козловському

Віктор Леоненко

Колишній форвард «Динамо» Віктор Леоненко відповів президенту «Руху» Григорію Козловському, який назвав його гандоном через те, що Леоненко не засуджує російських спортсменів, які мовчать про вторгнення Росії в Україну.

– Як цього звуть, який на мене н######л (наговорив – прим.)?

– Гриша.

– Гриша? Гриша, я на тебе не скривджений. Мене неможливо образити. Запрошую тебе – поїхали до Ірпені зіграємо у футбол. Реально. За мою команду зіграєш, якщо ти сміливий. Давай, Грицю, приїжджай. Ти мене образив, але я на тебе не образився. Потім розберемося. Зіграєш за мою команду, я проводжу матчі в Ірпені. У Василькові ще проводитимемо, швидше за все.

Хлопці, дивіться там, акуратніше, бо маю дуже багато друзів-військових. Якось так. Я просто про це не говорю. Микола (Микола Васильков – прим.) – свідок, що там було на Оболоні, скільки грало людей із СБУ та ЗСУ. Там більше було охорони, аніж футболістів. Просто нам не дозволяли, ми ще кілька днів чекали.

А те, що ви вкидаєте… Ви робіть щось. Треба людей тішити. Я на вас не скривджений, але краще так не роби. Якщо я ображусь, то ти до Києва не приїдеш. Реально. Я зроблю так, що ти до Києва не приїдеш. Але ж я не хвалюся, що в мене багато друзів. А так, я нормально до тебе належу. Приїдь, пограємо у футбол. У моїй команді всі грають. Навіть Миколу примушу. Треба робити свято, – сказав Леоненко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *