Ігор Циганик: Тимощук і Ордець продали батьківщину

Український журналіст та інсайдер Ігор Циганик поділився своєю думкою щодо Анатолія Тимощука та Івана Ордеця, які навіть після початку війни лишились в РФ.

На третій день війни ми говорили з Малиновським. Руслан чесно сказав, що намагається пояснити йому, що відбувається насправді. Наскільки я зрозумів, Міранчук усвідомив, що відбувається, але продовжує мовчати, як і всі. Вони сцикуни. Саме тому у них такий боягузливий футбол, тому що вони по натурі такі. Вони не воїни. 

Хоча що говорити про них, якщо Тимощук мовчить. Людина народилася в Луцьку, все життя говорила українською мовою, всюди вішала жовто-блакитні стрічки, але побоялась висловитись. Для нього гроші все визначають. Він продав свою батьківщину, так само як і Ордець.

Я не думаю, що взагалі потрібно називати прізвища російських футболістів. Ми ж бачили, як Миколенко звертався до Дзюби. Були й інші звернення. Зінченко, Нойок, які раніше грали у Росії, також пробували достукатися до росіян. 

Там повальне обдурювання народу, вони дуже агресивно на все реагують. Вони навіть виключають українських футболістів із чатів. Наприклад, українські футболісти, які пограли у Росії, залишалися у спільних групах Вайберу чи Телеграму, спілкувались там зі своїми колишніми партнерами. Почалися сварки і їх просто викинули із чатів. Соромно за таке“, – сказав Ігор Циганик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *