“Він повинен стати злим, слабаки в футбол не грають”: коментатор – про проблеми Супряги

Коменататор Setanta Sport Ігор Бойко розповів, що думає про перспективи Владислава Супряги в Динамо.

“Супряга увійшов до списку футболістів, яких Луческу вирішив раніше закінчення зборів відлучити від команди. Орендований резервіст ЦСКА Шкурін залишається. Кулач, який досі на перегляді, – теж.

Новий форвард Рамірес ще в Києві (чи вже в Києві), але точно ще без контракту. З Атлетиком сьогодні попереду грав Вербіч. А Супряга все одно закінчив збори з першою командою.

Це що треба робити, аби за рік перетворитися з улюбленця тренера на того, хто не потрібен навіть за таких умов? Стоп. Це не риторичне запитання. Відповідь є: нічого не робити, треба нічого не робити.

За цей рік Луческу багатьма способами виховував Супрягу: й хвалив та ставив, незважаючи ні на що, й критикував, й сказав, зрештою, що він не виправдав сподівань. Ось ця вся штука про батіг та пряник була неймовірне кліше, але якнайкраще підходить до цієї ситуації.

Супряга має деякі якості, навколо яких можна було рости та розвиватися. Проте є головне, що стало на заваді, те, що не зумів викликати Луческу: рішучість та характер. Без цього в футбол не грають.

І де б не опинився Супряга далі, йому перед тим як додавати в суто технічних та тактичних компонентах, адже він й досі добре вміє бігати лише на вільному просторі без м’яча та суперників, потрібно додавати в характері.

Він має стати злим. Слабаки в футбол не грають“, – написав Бойко у себе в тг-каналі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *