На тренувальний збір в Швейцарію в складі Динамо Київ відправився екс-форвард Шахтаря

Динамо

Київське Динамо оголосило список з 29 футболістів, які відправляться на перший тренувальний збір команди в літнє міжсезоння в Швейцарію.

Склад не містить гравці, які в даний момент перебувають в розташуванні своїх збірних, проте є три потенційні новачки – півзахисники Денис Антюх і Андрій Коробенко, а також нападник Владислав Кулач. У минулому сезоні вони виступали за Колос, Інгулець і Ворсклу відповідно.

Також тренер киян Мірча Луческу взяв із собою на збір велику кількість гравців молодіжної команди Динамо.

На перший тренувальний збір Динамо вилетить сьогодні, 28 червня. У планах киян провести чотири матчі, а вже зараз відомі три суперника – Базель, Лозанна і Люцерн.

Новий сезон команда Мірчі Луческу почне 24 липня матчем проти Шахтаря за Суперкубок України. У стартовому турі чемпіонату кияни зіграють з Олімпіком.

Воротарі: Денис Бойко, Валентин Моргун, Денис Ігнатенко, Владислав Кучерук

Захисники: Сідіклей, Артем Шабанов, Владислав Дубінчак, Крістіан Біловар, Костянтин Вівчаренко, Микита Кравченко, Данило Скорко, Олександр Сирота

Півзахисники: Беньямін Вербич, Карлос Де Пена, Богдан Ледньов, Володимир Шепелєв, Денис Гармаш, Віталій Буяльський, Олександр Андрієвський, Георгій Цітаішвілі, Денис Антюх, Вікентій Волошин, Володимир Бражко, Андрій Коробенко

Нападники: Жерсон Родрігес, Владислав Супряга, Владислав Ванат, Назар Волошин, Владислав Кулач

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *