Роман Григорчук поділився аналізом матчів Чорноморця у весняній частині сезону

Роман Григорчук

Головний тренер «Чорноморця» Роман Григорчук проаналізував перші матчі команди у весняній частині сезону.

«Аналізуючи кожну гру, яку ми зіграли у весняній частині, то мені найбільше не подобається матч проти «Оболоні», бо дійсно було у нашому виконанні слабо, неправильно, не в стилі. Про неї можу говорити тільки негативно. Добре, що нам Бог допоміг, і ми здобули 1 пункт.

З «Динамо» вважаю, що команда діяла досить серйозно, і ту гру ніяк не можу проаналізувати як невдалу. Це була добра гра, якісна. На жаль, ми програли. Проти «Ворскли» і «Вереса»  не можу сказати, що ми грали погано. Ну ніяк не можу сказати. Бо хлопці старалися грати в нашому стилі, ми створили не так багато, як хотілося, але, я думаю, достатньо моментів. Ці ігри не можна рахувати програними. Ні по яких складових.

Далі важливо було просто здобути очки в грі з «Поліссям» – вдалося. Вдалося в абсолютно нашому стилі. Гру команда показала дуже правильну, яку ми хочемо бачити. Три пункти здобуті з «Поліссям» це, звичайно, дуже важливо», – розповів Григорчук.

В УПЛ клуб з Одеси посідає 8-ме місце, за 22 матчі набрали 29 очок. Наступний матч «Чорноморець» зіграє проти «Зорі» на виїзді 14 квітня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *