Стало відомо, які клуби зацікавлені у трансфері Судакова, – інсайд Ніколо Скіри

Георгій Судаков

До півзахисника Шахтаря Георгія Судакова проявляють інтерес деякі клуби англійської Прем’єр-ліги.

Найближчим літом Гірники можуть зробити ще один великий трансфер в англійському напрямку, після рекордного продажу Михайла Мудрика в Челсі, повідомляє інсайдер Ніколо Скіра.

Нагадаємо, на початку лютого Шахтар офіційно продовжив контракт із Судаковим. Новий договір розрахований до 31 грудня 2028 року. Прописана у контракті клаусула 21-річного футболіста складає 150 мільйонів євро.

Георгій казав, що взимку Шахтар отримав пропозиції від Ювентуса та Наполі. Також повідомлялося, що оточення півзахисника веде переговори з Манчестер Сіті, Ліверпулем, Барселоною та Баварією.

За підсумками березня 21-річний Судаков став найкращим футболістом донецького клубу четвертий місяць поспіль.

В нинішньому сезоні Георгій зіграв за свій клуб 27 матчів, забив сім голів (зокрема – оформив дубль у ворота Чорноморця в нещодавньому півфіналі Кубка – 4:1), віддав три асисти.

Наприкінці березня Судаков допоміг збірній України вийти на Євро-2024, віддавши дві гольові передачі у фіналі кваліфікації проти Ісландії (2:1).

Шахтар лідирує в українській Прем’єр-лізі, випереджаючи Кривбас на два очки та маючи два матчі у запасі. У наступному турі Гірники зіграють 14 квітня проти Ворскли.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *