Дика помилка воротаря киян та сенсаційний результат – в огляді матчу Динамо – ЛНЗ (Відео)

Динамо - ЛНЗ

Динамо несподівано втратило очки з ЛНЗ у домашньому матчі 23-го туру Української Прем’єр-ліги – 1:1.

Кияни вийшли вперед під кінець першої третини тайму: Андрій Ярмоленко технічно підлаштувався під закид Владислава Ваната і у дотик перекинув Євгена Кучеренка.

Команда Олександра Шовковського домінувала до перерви, проте замість зміцнити перевагу пропустила під завісу тайму. Руслан Нещерет випустив м’яч після подачі Сергія Рибалки з кута поля, і Хайдін Саліху відправив м’яч у порожній кут воріт.

У другому таймі на полі була більш рівна гра. Господарі володіли перевагою та створювали напівмоменти, але й ЛНЗ час від часу покусував фаворита – можна згадати дальній удар Мухаррема Яшарі наприкінці зустрічі. Останній шанс вирвати перемогу у компенсований час втратив Ванат.

“Динамо” – ЛНЗ 1:1

Голи: Ярмоленко (15) – Саліху (40)

Попередження: Бойко (23) , Вівчаренко (26), Рибалка (32), Дячук (50), Стасюк (51), Яшарі (57), Дубінчак (84)

“Динамо”: Нещерет – Вівчаренко (Дубінчак, 78), Попов, Дячук, Тимчик, Бражко (Пономаренко, 84), Шапаренко, Андрієвський (Буяльський, 78), Кабаєв, Ярмоленко (Волошин, 63), Ванат

ЛНЗ: Кучеренко – Муравський, Ковальов (Тіль, 79), Саліху, Стасюк (Насонов, 69), Норенков, Рибалка (Соарес, 58), Бойко, Яшарі, Наумець (Пасіч, 58), Молло (Хобленко (46)

Огляд матчу:

Динамо не скористалося можливістю вийти на друге місце та залишилося третім. Щоправда, за втраченими очками команда Шовковського випереджає Кривбас, що йде вище. ЛНЗ набрав 26 очок і піднявся на дев’яту сходинку.

У наступному турі кияни зіграють на виїзді з Олександрією, а команда Олега Дулуба прийме Верес.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *