Олександр Шовковський пояснив, чому Динамо втратило очки у матчі проти ЛНЗ

Олександр Шовковський

Головний тренер Динамо Олександр Шовковський прокоментував несподівану нічию, в яку його команда зіграла на своєму полі з ЛНЗ у 23-му турі УПЛ (1:1).

“По-перше, хочу подякувати нашим уболівальникам, які прийшли на стадіон, подякувати військовим за можливість проводити матчі чемпіонату України. На жаль, нам сьогодні не вдалося порадувати наших вболівальників перемогою”.

“Гра давалася в першому таймі. Забили один м’яч, могли забивати ще, але на жаль пропустили. У другому таймі намагалися змінити ситуацію, і були моменти для цього, але не вдалося. Прикра нічия – рухаємося далі”.

“Перед нашою командою завжди стоїть одне завдання – чемпіонство, і в кожній грі ми завжди граємо виключно на перемогу”.

“Сьогодні не вистачило реалізації тих моментів, які були – в атаці не забили, в обороні припустилися помилки. Вважаю, в атаці мали більш холоднокровно розпоряджатися тими моментами, які були, й доводити рахунок до більш комфортного”.

“Чому Бущан залишився в запасі? У нас ротація, і Нещерет заслуговував, аби сьогодні вийти у стартовому складі”.

Нагадаємо, Динамо швидко повело в рахунку завдяки голу Андрія Ярмоленка та домінувало до перерви, проте замість того, щоб зміцнити перевагу, пропустило під завісу тайму внаслідок помилки Руслана Нещерета на виході.

Команда Шовковського не скористалася можливістю вийти на друге місце та залишилася третьою. Щоправда, за втраченими очками Біло-сині випереджають Кривбас, що йде вище. У наступному турі кияни зіграють на виїзді з Олександрією.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *