Желько Любенович прокоментував поразку Миная у матчі проти Полісся

Желько Любеновіч

Головний тренер «Миная» Желько Любенович прокоментував поразку від «Полісся» (2:3) у 23-му турі УПЛ.

– Для когось прекрасний матч, для когось – ні. Для вболівальників – звісно, прекрасний. Вітаю «Полісся» з перемогою. Можна сказати, що вони сьогодні заслужено виграли. Ми не показали той футбол, який я хотів бачити. Багато помилок зробили, через це сьогодні програли.

– Наскільки важливим був м’яч, пропущений одразу після тривоги?

– Не тільки цей пропущений м’яч. І перший, який ми не повинні були пропускати, і другий теж. Можна сказати, що це вбило команду до перерви. Ви бачили, що команда взагалі не виглядала так, як мала виглядати на полі.

У другому таймі трошки змінилися, зібралися, але третій гол одразу пропустили. Все одно знайшли сили, трішки нам пощастило, що Будківський отримав травму. «Полісся» грало в меншості, через це в нас з’явився шанс зрівняти цю гру. Але, на жаль, сил не було для цього.

– Але ж які емоції у вашої команди! Я точно думаю, що ви маєте можливість і бажання похвалити хлопців за такі камбеки, які бачать уболівальники.

– Знаєте, не хочеться хвалити навіть за цей камбек, тому що я такий тренер, який не любить багато пропускати. Я і в цій грі теж хотів, щоб ззаду зіграли «на нуль». Я знаю, що ми попереду заб’ємо, що в нас є нападники, які заб’ють.

На жаль, через ту недисциплінованість, яка була у нас в обороні, ми пропустили 3 голи. Це урок на майбутнє. Все одно ми не здаємося та рухаємося вперед. У нас ще є шанс залишитися в УПЛ, – сказав Любенович.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *