Друг Артема Мілевського розповів, як екс-зірка Динамо заробляє собі на життя

Артем Мілевський

Сергій Третьяк, друг відомого українського ексфутболіста Артема Мілевського, розповів, чим колишній динамівець заробляє собі на життя.

– Яке у Мілевського зараз основне джерело доходу?

– Він заробляє з рекламних контрактів. На твічі всі донати йдуть на благодійність. Що стосується фірмового одягу TIMI 10, то дохід там невеликий, тому що ми не робили високу націнку. Ми запустили випуск мерчу в тестовому режимі, і він пройшов досить успішно. Зараз готуємо до випуску колекцію спортивних костюмів і футболок.

– Ви говорили, що всі ваші проєкти спільні. Як ви ділите доходи?

– Поки доходів немає, ділити нічого. Якщо будуть, то поділимо, це не проблема. Зараз ми тільки витрачаємо. Навіть коли зустрічаємося з підписниками приватного телеграм-каналу, то доводиться платити за оренду поля на стадіоні ім. Баннікова. Іноді в барах дивимося футбол і оплачуємо за всіх рахунок, у боулінг їздимо. Це все коштує грошей. Плюс у нас дуже велика команда: 8 адмінів у телеграм-каналі та 4 модератори на твічі. Їм теж потрібно платити зарплату.

– Яка в них зарплата?

– Модератор на твічі заробляє 700 доларів на місяць, це три стріми на тиждень. Адміни в телеграмі отримують менше – 450 доларів.

Джерело: Український футбол

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *