Сергій Долганський прокоментував вихід Ворскли у фінал Кубка України

Сергій Долганський

Наставник полтавської Ворскли Сергій Долганський прокоментував перемогу над Поліссям (1:0) у півфіналі Кубка України.

Запорукою успіху стала наша команда загалом. Колектив віддав усі сили та емоції, і ми перемогли.

Це зовсім інші емоції. Коли ти гравець, ти відповідаєш за себе, а зараз – за всю команду. Раніше ти плив на катері, а зараз везеш пасажирський корабель. Це зовсім інші відчуття та зовсім інша відповідальність. Це зовсім не порівняти.

Уся команда – герої. Вся команда працювала на межі. Просто деякі виконавці зробили те, що вони мають робити. Цього всього не було б і без гола М’якушка, і без відбитого пенальті Ісенка. Усі молодці“.

Ворскла на виїзді мінімально обіграла Полісся у матчі 1/2 фіналу Кубка України – 1:0. Перемогу команді приніс гол Сергія М’якушка, котрий скористався передачею Руслана Степанюка.

На 80-й хвилині зустріч була перервана через повітряну тривогу в Україні. Після поновлення гри суддя Максим Козиряцький призначив пенальті у ворота Ворскли. Однак Пилип Будківський не зміг зрівняти рахунок: удар форварда з 11-метрової позначки парирував Павло Ісенко.

Ворскла вийшла у фінал Кубка України, де зіграє із Шахтарем. Вирішальний матч турніру пройде у Рівному на арені “Авангард” 15 травня.

Цікаво, що Ворскла та Шахтар уже грали між собою у фіналі Кубка України. У 2009 році перемога та трофей дісталися полтавському клубу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *