Україна вийшла на Євро-2024: голи Циганкова і Мудрика принесли “синьо-жовтим” перемогу над Ісландією (Відео)

Збірна України

Збірна України перемогла команду Ісландії у фінальному матчі плейоф відбору до Євро-2024. Поєдинок на стадіоні “Тарчинський Арена Вроцлав” у польському Вроцлаві завершився з рахунком 2:1.

Україна – Ісландія: огляд матчу (Відео)

Ісландці вийшли вперед на 30-й хвилині зустрічі. Форвард “Дженоа” Альберт Гудмундссон розібрався з обороною українців та з-за меж штрафного майданчика красиво пробив у правий від себе кут.

На 39-й хвилині “синьо-жовті” були близькими до того, щоб відігратися. Георгій Судаков закинув м’яч на правий фланг штрафного на Віктора Циганкова, а той прострілив у центр, де Роман Яремчук ударом у дотик розстріляв ворота. Проте після перегляду відеоповтору (VAR) арбітри скасували гол через офсайд у Циганкова.

Після перерви команда Сергія Реброва зуміла зрівняти рахунок. На 54-й хвилині Циганков отримав діагональну передачу на правий фланг від Судакова, змістився в центр і з лінії штрафного низом точно відправив м’яч у дальній кут.

На 84-й хвилині українська збірна забила переможний м’яч. Михайло Мудрик отримав передачу від Судакова та з-за меж штрафного у дотик низом поцілив у дальній кут.

Україна – Ісландія 2:1

Голи: Циганков 54, Мудрик 84 – Гудмундссон 30

Збірна України: Лунін — Конопля, Забарний, Матвієнко, Миколенко — Бражко, Маліновський (Зінченко 64) — Циганков (Таловєров 88), Судаков, Мудрик — Яремчук (Довбик 72).

Збірна Ісландії: Вальдімарссон — Пальссон, Інгасон, Гретарссон, Торарінссон (Оскарссон 64) — Траустасон, Гаральдссон (Андерссон 87) — Й. Гудмундссон, Торстейнссон (Еллерссон 87) — А. Гудмундссон, Гудьйонсен (Фіннссон 63).

Попередження: Судаков 21, Маліновський 42, Інгасон 57, Гудмундссон 90, Зінченко 90+2.

Відео голів: 

Таким чином, збірна України отримала путівку до фінального турніру Євро-2024, де зіграє у групі E проти Бельгії, Словаччини та Румунії.

Матчі фінального турніру Євро-2024 від 14 червня до 14 липня 2024 року відбуватимуться в Німеччині.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *