Які шанси у «синьо-жовтих» вийти на Євро: аналітики визначили фаворита матчу Україна- Ісландія

Збірна України

Збірна України – фаворит у матчі з Ісландією у фіналі плей-оф кваліфікації на чемпіонат Європи-2024, відзначає відома аналітична компанія Opta.

За версією Opta Analyst, шанси синьо-жовтих здобути чисту перемогу в основний час – 66,3%. Шанси Ісландії оцінюються у 15,8%, на нічию – 17,9%.

Команда Сергія Реброва вже прибула до Познані, де проведе декілька тренувальних сесій у містечку Опалениця. Фінальне тренування перед заключним матчем березневого збору відбудеться у Тшебниці.

Україна у вольовому стилі перемогла Боснію і Герцеговину (2:1) у півфіналі плей-оф відбору до ЧЄ-2024. На початку другого тайму боснійцям вдалася атака, під час якої Микола Матвієнко зрізав м’яч у ворота. Українцям вдалося зрівняти рахунок наприкінці основного часу завдяки голу Романа Яремчука. А за три хвилини Яремчук здійснив результативний навіс на Артема Довбика, який приніс синьо-жовтим перемогу.

Суперником колективу Реброва у боротьбі за путівку на європейську першість стане команда Ісландії. Підопічні Оге Харейде з хет-триком Альберта Гудмундссона та голом Арнора Траустасона розгромили Ізраїль — 4:1.

Номінально «домашній» для України поєдинок з Ісландією пройде у польському Вроцлаві 26 березня. Старт зустрічі – о 21:45 за київським часом. Переможець протистояння вийде на ЧЄ-2024, де зіграє у квартеті Е з Бельгією, Словаччиною та Румунією.

Євро-2024 пройде у Німеччині з 14 червня по 14 липня 2024 року. Матчі європейської першості приймуть арени в Берліні, Кельні, Дортмунді, Дюссельдорфі, Франкфурті, Гельзенкірхені, Гамбурзі, Лейпцигу, Мюнхені та Штутгарті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *