Боснія і Герцеговина – Україна: слова Сергія Реброва перед матчем відбору на Євро-2024

Сергій Ребров

Головний тренер збірної України Сергій Ребров прокоментував майбутній матч проти Боснії і Герцеговини у плей-офф кваліфікації чемпіонату Європи-2024.

“Я дуже добре знаю Саво Мілошевича, тому що грав з ним. Він дуже хороша людина. Але я не знаю його як тренера. Він провів не так багато матчів на чолі національної збірної, а в майбутній грі він використає багато нових футболістів. Я поважаю Саво, але ми робитимемо різну роботу завтра, на полі ми не будемо друзями. А до і після гри я бажаю йому всього найкращого”.

“Я не бачив останніх інтерв’ю Саво [де він говорив про повернення російських футболістів]. Якщо він говорив подібне, то я нагадаю йому, що в нашій країні триває війна. Але зараз нам важливіше підготуватися до завтрашньої гри, ніж говорити про це”.

“Стан Циганкова? Подивимося, у нас є ще один день. Віктор з нами, він важливий гравець для нас. Але у нас у розташуванні 28 футболістів. Ми всі сподіваємося, що Циганков повернеться якнайшвидше”.

“Я чекаю важкої гри, тому що ми гратимемо на виїзді. Не має значення, як збірна Боснії і Герцеговини грала у кваліфікації. Ми готуємося до складного матчу проти гарної команди, з хорошими футболістами, але ми маємо бути сконцентровані на своїй грі”.

“За минулий тиждень не було жодних пошкоджень, усі футболісти готуються до матчу. Для мене завжди найскладніше визначити, хто з гравців не потрапить у заявку. Це дуже складно, тому що я бачу тренувальний процес. Усі хлопці працюють добре, це буде непросте рішення “.

21 березня Боснія та Герцеговина прийме Україну у поєдинку півфіналу плей-офф кваліфікації Євро-2024 у місті Зениця на стадіоні «Біліно Поле». Початок о 20:45 за місцевим часом (21:45 за Києвом). Матч обслужить німецька бригада арбітрів на чолі з Феліксом Цвайєром.

У разі успіху Україна зустрінеться з переможцем протистояння Ізраїль – Ісландія. Фінальний поєдинок буде «домашнім» для синьо-жовтих та відбудеться 26 березня у польському Вроцлаві.

Фінальна частина Євро-2024 пройде у Німеччині з 14 червня по 14 липня 2024 року. Матчі європейської першості приймуть арени в Берліні, Кельні, Дортмунді, Дюссельдорфі, Франкфурті, Гельзенкірхені, Гамбурзі, Лейпцигу, Мюнхені та Штутгарті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *