Офіційно: збірна України зіграє проти національної команди Польщі – відомо дату матчу

Україна - Північна Македонія

Українська асоціація футболу офіційно повідомляє, що 7 червня збірна України проведе контрольний матч із командою Польщі. Місце та точний час проведення спарингу буде повідомлено додатково.

Нагадаємо, синьо-жовті запланували на червень три товариські матчі. Раніше стало відомо, що 11 числа команда Сергія Реброва зіграє у Кишиневі зі збірною Молдови.

Спаринги з командами Польщі, Молдови та поки що невідомим суперником можуть стати для української збірної важливими елементами підготовки до фінальної частини чемпіонату Європи-2024, яка пройде у Німеччині з 14 червня по 14 липня 2024 року. Щоб туди потрапити, команді Реброва потрібно успішно зіграти у плей-офф кваліфікаційного турніру.

Нагадаємо, у півфіналі відбору Євро-2024 Україна зустрінеться з Боснією і Герцеговиною. Гостьова для синьо-жовтих зустріч відбудеться 21 березня у місті Зениця на стадіоні “Біліно Поле”. Початок о 20:45 за місцевим часом (21:45 за Києвом).

У разі успіху команда Сергія Реброва зустрінеться з переможцем протистояння Ізраїль – Ісландія. Фінальний поєдинок буде «домашнім» для синьо-жовтих та відбудеться 26 березня у польському Вроцлаві.

8 березня стала відома заявка збірної України на березневі матчі плей-офф із 26 футболістів. Згодом Ребров докликав ще двох – Олександра Тимчика та Олексія Гуцуляка. З 14 до 19 березня наша команда проведе збір в іспанській Марбельї.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *