Сергій Ребров висловився про відсутність у заявці збірної України Ярмоленка і Степаненка

Сергій Ребров

Головний тренер збірної України Сергій Ребров засмучений відсутністю у складі національної команди двох досвідчених гравців – Андрія Ярмоленка та Тараса Степаненка, які зараз відновлюються від травм.

“Шкода, що Андрій [Ярмоленко] не встиг відновитися. Він дуже хотів допомогти збірній та Динамо, але, на жаль, зараз він не в оптимальному стані. Бажаю йому якнайшвидше відновитися”.

“Розмовляв із Тарасом Степаненком. Бажаю йому якнайшвидшого відновлення. Можливо, викличемо його на другий матч. Але все залежить від динаміки його відновлення”.

“Володимир Бражко заслуговує на цей виклик своєю грою за Динамо, де він має постійну практику. Час рухається вперед, нам потрібно залучати молодих гравців до національної команди”.

“Це виклик і для Бражка, і для футболістів молодіжки: вони повинні бачити, що ми спостерігаємо і далі викликатимемо гравців молодіжної збірної до роботи з першою командою”.

Торік у жовтні Ярмоленко переніс операцію на коліні. Він був прооперований у Барселоні, а зараз уже розпочав роботу у загальній групі Динамо.

Степаненко пропустив частину зимових зборів, зіграв проти Марселя в Лізі Європи та Олександрії в УПЛ – і знову отримав травму. У матчі Прем’єр-ліги із Кривбасом хавбек на поле не виходив.

Сьогодні було опубліковано заявку збірної України на березневі матчі плей-офф відбору до чемпіонату Європи-2024. Загалом наставник синьо-жовтих Сергій Ребров викликав 26 футболістів.

Нагадаємо, Україна побореться з Боснією та Герцеговиною у півфіналі плей-офф відбору ЧЄ. Гостьова для синьо-жовтих зустріч відбудеться 21 березня у місті Зениця на стадіоні “Биліно Поле”. Початок о 20:45 за місцевим часом (21:45 за Києвом).

У разі успіху команда Сергія Реброва зустрінеться з переможцем протистояння Ізраїль – Ісландія. Фінальний поєдинок буде «домашнім» для синьо-жовтих та відбудеться 26 березня у польському Вроцлаві.

Євро-2024 пройде у Німеччині з 14 червня по 14 липня 2024 року. Матчі європейської першості приймуть арени в Берліні, Кельні, Дортмунді, Дюссельдорфі, Франкфурті, Гельзенкірхені, Гамбурзі, Лейпцигу, Мюнхені та Штутгарті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *