Сергій Ребров оцінив шанси збірної України у матчі із Боснією та Герцеговиною

Сергій Ребров

Наставник збірної України Сергій Ребров прокоментував майбутній матч із Боснією та Герцеговиною у півфіналі плей-офф відбору до чемпіонату Європи-2024.

“П’яте місце у групі – не те, на яке заслуговували боснійці. Зараз у команди, здається, третій тренер через рік, він робив ротацію. Ми переглянули багато зустрічей збірної Боснії та Герцеговини. Хто гратиме проти нас? У Боснії більшість футболістів грають у Європі , тільки один – у Боснії. Це міцна команда, до якої ми маємо бути готові”.

“Ми повинні думати про себе. Якщо не покажемо якусь гру, не треба забагато говорити про суперника. Це серйозний суперник і ми належним чином готуватися до цієї гри. Статус фаворита в матчі з Боснією мені не заважає. Головне, щоб він не заважав гравцям”.

“Пам’ятаю, коли Італія була фаворитом, ми мали вигравати матч на останній хвилині. Гра може складатися по-різному. Як учора, коли Динамо на останній хвилині отримало пенальті. Треба думати про себе, добре готуватися. Насамперед – ментально”.

“Ці матчі вирішать долю нашої країни на Євро. Але з іншого боку, у нас є досвід таких ігор. Це не вперше для футболістів. Впевнений, що вони готові. Ми гратимемо на виїзді – це завжди важко. Зараз викликано багато гравців з досвідом гри на міжнародній арені. Впевнений у цих гравцях”.

Сьогодні було опубліковано заявку збірної України на березневі матчі плей-офф відбору до чемпіонату Європи-2024. Загалом наставник синьо-жовтих Сергій Ребров викликав 26 футболістів.

Нагадаємо, Україна побореться з Боснією та Герцеговиною у півфіналі плей-офф відбору ЧЄ. Гостьова для синьо-жовтих зустріч відбудеться 21 березня у місті Зениця на стадіоні “Бbліно Поле”. Початок о 20:45 за місцевим часом (21:45 за Києвом).

У разі успіху команда Сергія Реброва зустрінеться з переможцем протистояння Ізраїль – Ісландія. Фінальний поєдинок буде «домашнім» для синьо-жовтих та відбудеться 26 березня у польському Вроцлаві.

Євро-2024 пройде у Німеччині з 14 червня по 14 липня 2024 року. Матчі європейської першості приймуть арени в Берліні, Кельні, Дортмунді, Дюссельдорфі, Франкфурті, Гельзенкірхені, Гамбурзі, Лейпцигу, Мюнхені та Штутгарті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *