Сергій Ребров оголосив склад збірної України на матч із Боснією і Герцеговиною у відборі на Євро-2024

Сергій Ребров

Стала відома заявка збірної України на матч із Боснією і Герцеговиною у плей-оф кваліфікації чемпіонату Європи-2024.

Міністерство молоді та спорту України опублікувало список офіційної делегації, яка відправиться на поєдинок. До заявки увійшли нападник Жирони Артем Довбик, форвард Валенсії Роман Яремчук, а також захисник Арсенала Олександр Зінченко, який продовжує відновлюватись після травми. Зазначимо, що не потрапив до списку вінгерів Динамо Андрій Ярмоленко.

  • Заявка збірної України на матч плей-оф відбору Євро-2024

Воротарі: Георгій Бущан (Динамо), Андрій Лунін (Реал), Анатолій Трубін (Бенфіка).

Захисники: Денис Попов, Владислав Дубінчак, Олександр Караваєв, Олександр Тимчик (всі – Динамо), Микола Матвієнко, Юхим Конопля, Валерій Бондар (всі – Шахтар), Олександр Сваток (Дніпро-1), Ілля Забарний (Борнмут), Віталій Миколенко (Евертон).

Півзахисники: Тарас Степаненко, Георгій Судаков, Єгор Назарина, Олександр Зубков (всі – Шахтар), Олександр Піхальонок (Дніпро-1), Віктор Циганков (Жирона), Сергій Сидорчук (Вестерло), Руслан Маліновський (Дженоа), Олександр Зінченко (Арсенал), Михайло Мудрик (Челсі).

Форварди: Данило Сікан (Шахтар), Артем Довбик (Жирона), Роман Яремчук (Валенсія).

Резервний список: Дмитро Різник (Шахтар), Максим Таловєров (ЛАСК), Віталій Буяльський, Микола Шапаренко (обидва – Динамо), Назарій Русин (Сандерленд), Владислав Ванат (Динамо).

У півфіналі плей-оф відбору на Євро-2024 Україна та Боснія і Герцеговина зіграють 21 березня у місті Зениця, на стадіоні “Біліно поле”. В разі успіху команда Сергія Реброва зустрінеться з переможцем протистояння Ізраїль — Ісландія. Фінальний поєдинок буде “домашнім” для синьо-жовтих і відбудеться 26 березня.

Євро-2024 пройде у Німеччині з 14 червня по 14 липня 2024 року. Матчі європейської першості приймуть арени в Берліні, Кельні, Дортмунді, Дюссельдорфі, Франкфурті, Гельзенкірхені, Гамбурзі, Лейпцигу, Мюнхені та Штутгарті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *