Дуже неочікувана пропозиція: Зінедін Зідан відмовився очолити збірну

Зінедін Зідан

Після того, як збірній Алжиру не вдалося вийти з групи на Кубку африканських націй, Джамель Бельмаді втратив посаду головного тренера.

Алжирська Федерація футболу зайнялася пошуками нового наставника для своєї національної команди. І її кандидатом мрії вважається Зінедін Зідан.

За інформацією RMC Sport, алжирці вже зв’язалися з легендарним гравцем та тренером. Тепер вони планують продовжити обговорення найближчими днями.

Деякі з близьких Зідана порадили йому серйозно вивчити цей варіант, запропонований у четвер, 25 січня.

За допомогою кількох спонсорів алжирська Федерація готує дуже важливу пропозицію, щоб спробувати переконати Зінедіна погодитись очолити збірну своєї історичної батьківщини.

Повідомляється, що самому французу не терпиться повернутися у футбол, він дуже сумує за тренуваннями. Нагадаємо, що Зінедін Зідан перебуває у творчій відпустці з того моменту, як він залишив мадридський Реал після сезону-2020/21.

Закордонні ЗМІ повідомляли, що головною метою Зідана було місце біля керма збірної Франції. Однак після чемпіонату світу-2022 Дідьє Дешам продовжив контракт із “Les Bleus”, що поставило хрест на сподіваннях Зінедіна найближчими роками очолити французів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *