Сергій Ребров оголосив склад збірної України на вирішальний матч відбору на Євро-2024 проти Італії

Сергій Ребров

Стала відома заявка збірної України на вирішальний матч кваліфікації до чемпіонату Європи-2024 проти Італії.

У сьогоднішньому матчі не зіграють захисники Олександр Караваєв та Максим Таловєров. Також поза заявкою опинився хавбек Єгор Назарина.

ЗАЯВКА ЗБІРНОЇ УКРАЇНИ НА МАТЧ З ІТАЛІЄЮ:

Воротарі: 1. Георгій Бущан, 12. Анатолій Трубін, 23. Дмитро Різник.

Захисники: 2. Юхим Конопля, 3. Валерій Бондар, 4. Олександр Сваток, 13. Ілля Забарний, 16. Віталій Миколенко, 19. Олександр Тимчик, 21. Владислав Дубінчак, 22. Микола Матвієнко.

Півзахисники: 5. Сергій Сидорчук, 6. Тарас Степаненко, 7. Георгій Судаков, 8. Руслан Маліновський, 10. Михайло Мудрик, 15. Віктор Циганков, 17. Олександр Зінченко, 18. Олександр Піхальонок, 20. Олександр Зубков.

Нападники: 9. Роман Яремчук, 11. Артем Довбик, 14. Данило Сікан.

Україна зіграє з Італією у понеділок, 20 листопада, у Леверкузені (Німеччина) на стадіоні “Бай-Арена”. Початок зустрічі о 21:45 за київським часом.

Збірна Італії з 13 очками йде на другому місці у групі С. Україна теж має 13 очок, проте поступається Італії за додатковими показниками. Щоб вийти на Євро напряму, команді Сергія Реброва необхідно обігравати Скуадру Адзурру з будь-яким рахунком у очному протистоянні.

Якщо Україна не зуміє обіграти Італію та пройти на Євро напряму з другого місця у своїй групі, вона матиме запасний варіант — плей-офф Ліги націй. Команду Реброва чекатиме «фінал чотирьох» дивізіону А чи дивізіону Б — це вирішить жеребкування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *