Олег Шелаєв назвав козирі збірної України перед матчем проти Італії

Олег Шелаєв

Колишній гравець національної збірної України та «Зорі» Олег Шелаєв поділився очікуваннями від вирішального поєдинку кваліфікації Євро-2024 Україна – Італія.

«Очікую цікавої гри та перемоги. На карту поставлено все в плані виходу напряму на Євро-2024. На мій погляд, гра буде дуже обережною з обох сторін. Команди чекатимуть на свій шанс – помилки суперника.

У грі з ними в нас буде декілька козирів. По-перше: ми не грали, як вони, напружену відбіркову гру напередодні цього матчу, Ту товариську з польською «Лехією» я не рахую. По-друге: практично усі наші гравці, які виступають закордоном, приїхали до розташування нашої команди у чудовому настрої та в гарній формі. У своїх чемпіонатах вони назабивали голів і добре виглядають. Для нас це додатковий імпульс.

Головне, щоб не втрачали м’яч на своїй половині поля. Виклалися і показали свій найкращий результат. Нехай хлопці знають, що їх на полі буде не 11. Я буду з ними дванадцятим гравцем. Дивитимусь, переживатиму», – сказав Шелаєв в коментарі для “Українського футболу“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *