Гендиректор Шахтаря Сергій Палкін оцінив шанси України у матчі проти Італії

Сергій Палкін

Генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін поділився думкою про майбутній матч кваліфікації Євро-2024 між збірними України та Італії.

Для України це буде важка гра. Ми віримо у наших гравців, але найкраще для нашої збірної – це показувати хороший футбол. У будь-якому випадку, Шахтар обіграв Барселону у Лізі чемпіонів, тому Україна може перемогти Італію”, – наголосив Палкін.

Нагадаємо, Шахтар сенсаційно обіграв Барселону (1:0) у матчі групового етапу Ліги чемпіонів 2023/24.

У першому очному матчі групи С у відборі чемпіонату Європи, що відбувся у вересні, італійці обіграли Україну (2:1). У складі Скуадри Адзурри дублем відзначився Давіде Фраттезі, у синьо-жовтих гол забив Андрій Ярмоленко.

Збірна Італії з 13 очками йде на другому місці у групі С. Україна теж має 13 очок, проте поступається Італії за додатковими показниками. Щоб вийти на Євро напряму, команді Сергія Реброва необхідно обігравати Скуадру Адзурру з будь-яким рахунком у очному протистоянні останнього туру.

Україна зіграє з Італією у понеділок, 20 листопада, у Леверкузені (Німеччина) на стадіоні “Бай-Арена”. Початок зустрічі о 21:45 за київським часом.

Матч Україна – Італія розсудить іспанська бригада на чолі з Хесусом Хілем Мансано. Гімн України перед матчем виконає Сергій Іванчук, який дивом вижив після ворожого обстрілу у 2022 році.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *