Шість голів у ворота аутсайдера: огляд матчу Маріуполь – Кривбас (Відео)

Криворізький ЖФК «Кривбас», лідер чемпіонату України, в номінально гостьовому матчі 11 туру Вищої ліги не залишив шансів ЖФК «Маріуполь».

ЖФК «Маріуполь» (Маріуполь, Донецька обл.) – ЖФК «Кривбас» (Кривий Ріг) – 0:6 (0:3)

Голи: Анна Іванова, 12 (0:1). Діана Бєлякова, 33 (0:2). Анна Іванова, 39 (0:3). Поліна Янчук, 61 (0:4). Поліна Янчук, 84 (0:5). Анастасія Жигадло, з пенальті, 90+3 (0:6).

Тренерський штаб червоно-білих перед фінальним поєдинком Кубку України з «Ворсклою» дав дещо відпочити основним виконавицям. В запасі на «Маріуполь» залишились Дарʼя Келюшик, Фату Кулібалі, Махіра-Алі Елданбоукі. Усі 90 хвилин криворіжанки прогнозовано володіли відчутною ігровою та територіальною перевагою.

У першому таймі дубль після подач зі стандартів вдався Анні Івановій. Ще один гол записала на свій рахунок – Діана Бєлякова, яка поцілила у дальній кут з меж карного майданчика. 0:3 на перерву. У другому таймі «Кривбас» закріпив свою перевагу ще трьома голами.

Дубль після флангових прострілів оформила Поліна Янчук, і дебютний гол за криворіжанок забила молода талановита Анастасія Жигадло. Капітан Даяна Семків поступилась виконанням 11-метрового своїй партнерці, й та не підвела. 0:6 – «Кривбас» завершує першу частину чемпіонату на першій сходинці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *