Україна в напруженому матчі обіграла Мальту, Мудрик забив дебютний гол (Відео)

У матчі відбору на Євро-2024 збірна України відправилася на Мальту, щоб зіграти проти місцевої збірної.

Мальта – Україна – 1:3

Голи: Мбонг (13) – Камендзулі (38, автогол), Довбик (43, пенальті), Мудрик (85)

Мальта: Бонелло, Камендзулі, Ж.Борг, Пепе, С.Борг, Д.Мбонг (Аттард, 79), Н.Мускат (Крістенсен, 68), Янкам, Гійом’є, П.Мбонг, Нвоко (Сатаріано, 68)

Україна: Трубін, Миколенко, Матвієнко (Сваток, 46), Забарний, Караваєв (Зубков, 76), Сидорчук, Зінченко, Мудрик, Судаков (Назарина, 67), Ванат (Конопля, 67), Довбик

Повний матч дивіться на МЕГОГО.

Матч почався для “синьо-жовтих” не дуже вдало. Мальтійці провели контратаку на 13-й хвилині. Мбонг вийшов віч-на-віч з Трубіним і пробив голкіпера Бенфіки.

Команда Реброва почала активніше насідати на суперника, але ніяк не змогла забити. В одному з епізодів Судаков не дуже вдало прострілив, але захисник господарів створив комічний автогол.

Ще через 5 хвилин Мудрик заробив пенальті. Бити взявся Артем Довбик і вивів Україну вперед. Через дві хвилини Мальта могла зрівнювати, але українців врятувала поперечина.

У другому таймі було моментів менше, ніж у першому. Під кінець гри Мудрик після пасу Миколенка змістився з флангу в центр і вдало пробив у кут воріт.

У паралельній грі Англія вдома здолала Італію (3:1). У англійців тепер 16 очок за 6 матчів. Україна має  13 очок за 7 зустрічей. Італія відстає на 3 очки від нас, але провела на гру менше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *