Україна – Північна Македонія: слова Сергія Реброва напередодні матчу

Наставник збірної України Сергій Ребров поділився відповів на питання журналістів напередодні матчу відбору Євро-2024 проти північної Македонії.

– Вдячні Чехії за можливість провести у Празі цей матч. Чехи зробили всі умови, щоб ми добре підготувалися до гри.

– Наскільки складно було адаптувати схему гри без травмованих Циганкова та Ярмоленка?

– Я не вважаю, що дуже складно. В нас багато гравців, які можуть їх замінити. Я не можу сказати, як вони можуть замінити, але такі гравці є. Завтра ми вийдемо найсильнішим складом, попри травми у деяких гравців. Такі ж проблеми є й у суперника. Ми в рівних умовах.

– Можливо, розглядаєте перехід на схему з трьома центральними захисниками?

– Ми розглядаємо дуже багато схем, завтра ви побачите.

– Головний тренер Північної Македонії сказав, що в першому матчі вони програли Україні через певні аномалії в їхній грі. Чи очікуєте ви, що вони зроблять роботу над помилками?

– Ми вже робили цю роботу. Це дуже важливо. Це був перший офіційний матч для нас, я бачив бажання гравців. Ми проаналізували ту гру. Завтрашню ми повинні розпочинати по-іншому. Гравці це розуміють, вони будуть грати сконцентрованіше.

– В яких кондиціях Мудрик? Ми можемо завтра побачити його на полі з перших хвилин?

– Так, можемо. Я дуже радий за Михайла, який в передостанній грі забив гол. Він виглядав дуже впевнено, а це дуже важливо і для «Челсі», і для нього, і для збірної. З цими емоціями він повернеться на поле та буде допомагати нам.

– Завдяки чому ви викликали Маліновського?

– Я знаю Руслана, він завжди приїжджає до табору збірної з великим задоволенням. Немає різниці, був він на минулому зборі чи ні. Минулого разу він не був викликаний, тому що взагалі не мав ігрової практики. А зараз він грає багато та допомагає «Дженоа», тому він заслуговує на виклик до збірної України.

– З ним все добре?

– Так. Усі гравці в хорошому стані.

– Які думки від турнірної таблиці нашої групи?

– Я її взагалі не бачив. У нас та Північної Македонії по 7 очок. А що бачити? Потрібно концентруватися на кожній грі та не думати, що буде далі. Потрібно зробити усе можливе, Щоб взяти 3 очки у цій грі та йти далі.

– Спілкувалися з головним тренером молодіжної збірної України Унаї Мельгосою після 3:0 з Люксембургом?

– Так, ми завжди розмовляємо та контактуємо з Унаї. Ми дивилися вчорашню гру. Згоден з Унаї, який сказав, що ми створили набагато більше моментів, ніж в матчі з Північною Ірландією. Я бачу прогрес в атаці. Чекаємо матч з Англією.

Кандидати в збірну України є. Унаї контролює кожне тренування та розповідає мені про них, – сказав Сергій Ребров.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *