Екс-наставник Баварії близький до призначення на пост головного тренера збірної Німеччини

Збірна Німеччини

Екс-наставник Баварії Юліан Нагельсманн провів переговори з Німецьким футбольним союзом (DFB) з приводу призначення на посаду головного тренера збірної.

DFB при цьому поки не контактував з мюнхенським клубом, з яким фахівець має контракт до 2026 року.

Раніше повідомлялося, що Нагельсманн є пріоритетним кандидатом на посаду в збірній. Керівництво Баварії готове відпустити Юліана до збірної Німеччини безкоштовно, щоби звільнитися від виплати колишньому наставнику заробітної плати.

У березні 2023 року Нагельсманн залишив посаду головного тренера Баварії. Він очолював мюнхенців з літа 2021 року, під його керівництвом команда стала чемпіоном Бундесліги та двічі тріумфувала у Суперкубку Німеччини.

Нагадаємо, DFB звільнив головного тренера збірної Німеччини Ганса-Дітера Фліка. Під керівництвом фахівця команда посіла лише третє місце у групі Ліги націй (позаду Італії та Угорщини). А потім вдруге поспіль провалилася на чемпіонаті світу, не вийшовши із групи. Збірна Німеччини під його керівництвом також зазнала чотирьох поразок у п’яти контрольних матчах.

Тимчасово виконує обов’язки головного тренера Руді Феллер. Під його керівництвом Німеччина обіграла Францію у черговому контрольному матчі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *