“Іноді гравці не входять в гру”: Ребров пояснив, чому замінив Матвієнка

Головний тренер збірної України Сергій Ребров прокоментував перемогу над Мальтою (1:0) в кваліфікації Євро-2024.

– В першому таймі команда не ввійшла в гру чи було важко після двох матчів? І чому в другому таймі все-таки нам вдається додавати і забирати цей результат?

– Взагалі дуже важко грати проти команд, які компактно обороняються, тому в першому таймі ми мали достатньо складнощів, але в другому таймі гравці Мальти витратили дуже багато сил, тому ми створювали багато моментів, забили гол.

Мали забивати ще, але я вважаю, що за 10 днів ми зробили максимум. Я вдячний гравцям, що за такий короткий період вони розуміють, що ми від них вимагаємо.

– Заміна Матвієнка пов’язана з пошкодженням чи це ваше рішення?

– Те ж саме, що було і в минулому матчі з Північною Македонією. Іноді гравці не входять в гру і це нормально – я впевнений, що Коля розуміє цю заміну. Ви бачили, що Віталій Миколенко вийшов на поле і додав в атаці, але тоді, коли команда суперника була вже втомлена.

Я вважаю, що ті заміни, які ми робимо не тільки тактичні. Іноді деякі гравці не входять у гру – це нормально.

– Наступний відрізок матчів уже в вересні. Що на цей момент вам вже вдалося принести цій збірній?

– Як я казав, недостатньо часу, але ви бачите, що хлопці дуже сконцентровані на грі. Так, у Північній Македонії був (поганий – прим.) перший тайм, і хлопці незадоволені ним.

Але я вважаю, що ми рухаємося, нам потрібно більше часу, і я вважаю, що у вересні в нас буде більше часу, щоб підготуватися до цих дуже важливих зустрічей, – сказав Ребров.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *