Північна Македонія – Україна: який канал покаже матч відбору на Євро-2024 з футболу

Збірна України

У п’ятницю, 16 червня, збірна України проведе матч 3-го туру кваліфікації на чемпіонат Європи-2024 проти команди Північної Македонії.

Зустріч відбудеться у місті Скоп’є на стадіоні “Тоше Проєскі”.

Це буде другий матч національної команди України у відборі на континентальну першість. Наприкінці березня на старті кваліфікації до Євро-2024 “синьо-жовті” під керівництвом Руслана Ротаня програли Англії (2:0) на стадіоні “Вемблі” в Лондоні.

Збірна Північної Македонії також уже провела один поєдинок в рамках відбору на чемпіонат Європи, обігравши вдома команду Мальти (2:1).

Лідером групи С наразі є збірна Англії, яка має 6 очок після двох турів. Далі розташувалися Італія (3), Північна Македонія (3), Україна (0) та Мальта (0).

Матч проти Північної Македонії буде першою офіційною грою Сергія Реброва на посаді головного тренера збірної України.

Раніше наша національна команда драматично втратила перемогу над Німеччиною (3:3) в товариському поєдинку, який відбувся 12 червня у Бремені.

Північна Македонія – Україна: де дивитися матч

Трансляція матчу Північна Македонія – Україна буде доступна в ефірі місцевих телеканалів Суспільного, крім OTT-сервісів. В Інтернеті поєдинок покаже лише медіасервіс MEGOGO.

Стартовий свисток пролунає о 21:45 за київським часом.

Після матчу з Північною Македонією збірна України 19 червня у четвертому турі відбору на Євро-2024 у словацькій Трнаві прийматиме команду Мальти.

До фінальної частини чемпіонату Європи 2024 року вийдуть по дві найкращі збірні з кожної групи. Володарі ще трьох путівок на континентальну першість будуть визначені в плейоф, куди потраплять 12 команд залежно від їхніх виступів у Лізі націй-2022/23.

Жеребкування фінальної частини Євро-2024 відбудеться в грудні 2023 року, а сам турнір – від 14 червня до 14 липня 2024 року прийматиме Німеччина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *