Дубль Циганкова в огляді гри Німеччина – Україна (Відео)

12 червня збірна України в межах підготовки до ігор відбору Євро-2024 провела товариський благодійний матч у Бремені на «Везерштадіоні» проти команди Німеччини. Для бундестіму це був ювілейний, 1000-й поєдинок в історії.

Водночас це була перша гра синьо-жовтих під керівництвом нового головного тренера Сергія Реброва. Зі списку викликаних до розташування збірної виконавців поза заявкою на матч залишилися Кривцов, Буяльський, Кочергін і Русин.

Німеччина — Україна — 3:3 (1:2)

Голи: Фюллькруг (6), Гаверц (83), Кімміх (90+1, з пенальті) — Циганков (19, 56), Рюдігер (23, автогол).

Німеччина: Трапп, Вольф (Гофманн, 62), Рюдігер, Гінтер, Шлоттербек (Клостерманн, 46), Раум (Генрікс, 71), Кімміх (к), Сане, Горецка (Мусіала, 62), Брандт (Віртц, 71), Фюллькруг (Гаверц, 46).

Україна: Трубін, Тимчик, Забарний, Матвієнко, Миколенко (Соболь, 78), Циганков (Зубков, 71), Степаненко (Ігнатенко, 64), Судаков, Мудрик (Піхальонок, 78), Ярмоленко (Маліновський, 64), Довбик (Ванат, 64).

Повний матч дивіться на МЕГОГО.

Господарі майбутнього Євро-2024 одразу заволоділи ініціативою, тоді як українці зосередилися на швидких контратаках. Невдовзі після стартового свистка Мудрик невдало віддав пас назад, але Фюллькруг не реалізував убивчий момент. Проте на 6-й хвилині німці все ж вийшли вперед — після закидання Кімміха до штрафного Вольфу дали пробити, і м’яч рикошетом від Фюллькруга залетів до сітки.

Згодом господарі створили ще один хороший момент, але Раум завершив комбінацію ударом повз ближню стійку. Із часом синьо-жовті зуміли відсунути м’яч від власних воріт, а на 19-й хвилині в контратаці зрівняли рахунок. Після закидання з глибини від Забарного м’яч прийняв Тимчик, віддав розрізний пас на Циганкова, а той упевнено пробив у дальній кут.

Більше того, на 23-й хвилині підопічні Сергія Реброва повели в рахунку. Ярмоленко вдало вступив у відбір на фланзі, віддав на Тимчика, пішов простріл із флангу, Циганков пропустив, і після удару Мудрика м’яч рикошетом від Рюдігера залетів у ворота. 1:2.

Надалі німці контролювали м’яч, намагаючись забити свій другий гол. Так, поруч із дев’яткою прийшовся постріл Горецки з підбору, вище цілі після подачі з лівого флангу головою пробив Фюллькруг. Наші хлопці відповіли моментом на 44-й хвилині, коли Ярмоленко в штрафному скинув п’ятою на Тимчика, але тому забракло влучності. Перед самою перервою Сане потужним ударом зі стандарту струснув поперечину воріт Трубіна.

Другий тайм розпочався досить спокійно, але на 56-й хвилині німці «привезли». Гінтер подарував м’яч Довбику, а той віддав Циганкову, який оформив дубль. 1:3.

Господарі відповіли небезпечним ударом Гаверца — м’яч полетів вище цілі. На 74-й хвилині Рюдігер зіграв на підборі, але пробив повз ближню стійку. У наступній атаці Мудрик вивів Зубкова на ударну позицію, але Трапп виручив.

Незабаром своєю спробою відзначився Сане, але м’яч пройшов повз дальню стійку. На 83-й хвилині після закидання Рюдігера Гаверц переграв Матвієнка й проштовхнув м’яч повз Трубіна, тим самим скоротивши відставання в рахунку. У фінальний відрізок матчу німці продовжували тиснути й у підсумку зуміли вирвати нічию. Соболь збив у власному штрафному Гаверца, і Кімміх реалізував пенальті — 3:3.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *