Сергій Ребров розповів, про що він говорив з Ротанем напередодні гри з Англією

Головний тренер «Аль-Айна» Сергій Ребров розповів про комунікацію з виконувачем обов’язків головного тренера збірної України Русланом Ротанем.

– Перед матчем нашої збірної з Англією в інтерв’ю «Динамо від Шурика» ви сказали, що ніякого стосунку не маєте до підготовки команди. Ротань раз 15 повторив в інтерв’ю «ТаТоТаке», що з вами на контакті і все саме з вашого посилу приймаються якісь певні рішення. І хто правий?

Після того інтерв’ю я дзвонив Ротаню. А до того Руслан телефонував мені один раз. У нього немає досвіду роботи зі збірною. Я йому сказав: «Руслане, я допоможу тобі всім, чим потрібно». Я працюю з Ярмоленком, я знаю багатьох хлопців, з якими зідзвонююся. Надам тобі будь-яку допомогу, яку ти попросиш.

Але ніколи в житті я не казав Руслану, що я – наступний тренер збірної, або давав йому якісь вказівки: що робити, кого викликати, кого ставити. Можете спитати у Руслана. Я з ним розмовляв рівно один раз. І я сказав, що будь-яку допомогу готовий надати.

– Але мова не йде про узгодження списків чи ще щось, просто спілкування?

Звичайно. А який я взагалі можу мати стосунок до збірної, якщо в мене чинний контракт з моїм клубом. Як я можу когось консультувати, якщо в мене 3 гри на тиждень, якщо я не відходжу від комп’ютера. Як я можу консультувати тренера, не маючи уявлення, з ким він грає і не маючи уявлення щодо якості наших футболістів на цей момент.

Якщо він взявся працювати зі збірною, то він взявся за великий обсяг роботи: подивитися всіх кандидатів, переглянути суперників і на основі цього вибудувати свій план на гру, що він і зробив, – сказав Ребров.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *