“Як можна було таку нісенітницю написати”: Ребров розкритикував інсайдерів

Головний тренер «Аль-Айна» Сергій Ребров розповів про ставлення до інсайдів щодо його майбутнього.

– Багато кажуть про те, що ви вже комунікуєте з президентом УАФ Андрієм Павелком. Наскільки це правда? Чи про це зараз некоректно говорити взагалі?

Тренер може підписувати контракт за пів року, але ніхто не в праві оголошувати цей контракт. Я можу спілкуватися з ким завгодно. Я не можу вам це розповідати, це моє особисте життя і мої особисті контакти. І я ще раз прошу всіх людей в Україні поважати мене, я сам розберуся, з ким мені спілкуватися.

У мене ігри впродовж двох місяців, через три дні на четвертий, і зараз я маю концентруватися на своїй команді, якій я потрібен, і яка потрібна мені.

А не повинен спростовувати чи підтверджувати чутки журналістів, які просто намагаються на чиїхось іменах (моєму, Маркевича чи Леоненка), зробити своє ім’я, показати свою значущість. Якщо люди працюють, то зосередьтеся на своїй роботі, а не кожен день дзвоніть і кричіть про якісь дурниці, що Ребров підписав контракт на 10 років.

Я не розумію, як можна було таку нісенітницю написати, звідки ця інформація взялася? Ті люди, які називають себе інсайдерами, нехай скажуть, звідки взяли інформацію. Якщо вони поважають мене. Якщо вони кидають такі дурниці, такі тези уболівальникам, то нехай кажуть, звідки в них інформація.

А не кричать просто: «Я інсайдер. Дивіться, у мене інсайд. Я найкрутіший». Так ви скажіть, звідки ви взяли цю інформацію, і тоді ми її перевіримо і скажемо, чи ви несете нісенітницю, чи ви кажете правду. Кожен має відповідати за свої слова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *