“Він не знає, , яка тут у нас катавасія”: Вацко розкритикував Фабріціо Романо

Віктор Вацко

Український журналіст Віктор Вацко прокоментував інформацію, що Славен Билич може очолити збірну України.

«Фабріціо Романо – топовий журналіст, дуже авторитетний інсайдер. Але ви знаєте, що навіть найавторитетніші та найтоповіші можуть помилятися, навіть не знаючи при цьому, що вони помиляються, тому що інсайди – штука дуже й дуже непроста.

Я з величезною повагою ставлюся до Фабріціо Романо, я захоплююся його роботою, реально підписаний на нього в інстаграмі та твіттері. Він реально топчик у професії.

Але я думаю, що сам Фабріціо навіть гадки не має, яка тут у нас катавасія стосовно нового тренера збірної розгорнулася. Катавасія, яка вже вийшла за межі футболу і стала десь абсолютно політичною.

Я цю історію з Биличем особисто сприймаю як інформаційне вкидання. Особливо коли після інформації Романо, вийшла вже не від нього інформація, що Билич готовий працювати зі збірною України безплатно. Зрозумійте правильно, на такому рівні – це комедія.

Про Билича як тренера в контексті роботи з національною збірної України я готовий буду серйозно говорити тільки після того, як отримаю більш вагомі докази про переговорний процес.

А чого більш вагомі докази? Чому я так сказав? Не знаю, тому що поки, як мені відомо, нічого вартого уваги в цій історії немає. Тому про Билича немає що говорити», – сказав Вацко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *