Тренер збірної Іспанії пояснив сенсаційну поразку проти Шотландії у відборі на Євро-2024

Луїс де ла Фуенте

Головний тренер збірної Іспанії Луїс де ла Фуенте прокоментував поразку національної команди у матчі із Шотландією.

«Ми зробили багато правильних речей задля досягнення результату. Буду тримати в умі позитивні моменти. Нам є куди рости, але я задоволений ставленням гравців. Найголовніше зробити позитивний висновок, а потім подивитися, що пішло не так.

Помилки в епізодах із голами? Дві випадковості. Жодних докорів на адресу гравців. На такому рівні будь-яка дрібниця може змінити розклад. У першому таймі ми домінували, а згодом майже все, що ми підготували, суперник відбив.

Це був дуже складний та важкий матч. Ми робили те, над чим працювали, але нас покарали у двох моментах. Звичайно, я не звинувачую Порро чи Карвахаля. Це дві випадковості, футбольні речі. Ми створювали моменти. І я задоволений тим, що ми реалізовували те, над чим працювали.

Наші плани не змінюються. У нас залишилося шість ігор у групі, і Іспанія продовжуватиме слідувати плану – виграти всі матчі. Ми знали, що буде нелегко. Іспанія створила більше моментів, аніж Шотландія, але голи забили вони.

Я незадоволений результатом, а ось тим, чого досягла команда лише за чотири дні тренувань, задоволений. Хочу працювати зі своєю ідеєю, яка націлена на перспективу.

Нам не вистачило голів, бо ми створювали моменти та били по воротах. Але не забили. Ми повинні надати впевненості цій команді. Впевнений, що голи прийдуть. Нам не вистачало фінальної штрихи. Упевнений, ми станемо кращими», – наводить слова де ла Фуенте AS.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *