Челсі відсторонив від роботи тренера: відомо причину

Головний тренер «Баварії» Томас Тухель хоче запросити до свого тренерського штабу асистента коуча «Челсі» Грема Поттера Ентоні Беррі.

Про це повідомляє The Telegraph.

Лондонський клуб відсторонив 36-річного англійця від тренувань команди на час переговорів з німецьким клубом.

Сам Беррі хоче перейти на роботу в «Баварію», але компенсаційна пропозиція баварців не влаштовує «синіх».

«Баварія» та Тухель все ще сподіваються, що угода буде досягнута. Беррі на період перемовин не буде брати участь у підготовці «Челсі» до відновлення АПЛ після паузи на матчі збірних. Також Беррі не буде в технічній зоні команди разом з іншими тренерами під час матчів.

Питання залишається невирішеним, але відзначається, що рішення прийматиметься мирним шляхом та має сенс для всіх сторін.

З лютого 2023 року Беррі поєднує роботу в «Челсі» та збірній Португалії (теж помічником головного тренера).

«Челсі» був розчарований тим, що колишній головний тренер команди Томас Тухель оприлюднив інтерес до Беррі на своїй першій пресконференції в якості нового коуча «Баварії». Він сказав: «Мій тренерський штаб також не був готовий, тому велика подяка їхнім родинам за їхню гнучкість. В ньому будуть Арно Міхелс та Жовт Лев, які працюють зі мною понад 10 років. Ми сподіваємося додати Ентоні Беррі, який зараз працює в Челсі».

Тухель та Беррі привели «Челсі» до перемоги в Лізі чемпіонів сезону 2020/21.

Беррі може бути не єдиним представником «Челсі», в якому Тухель протягом буде зацікавлений найближчими місяцями – «Баварія» може взяти участь у боротьбі за підписання Матео Ковачича.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *