Маркевич розкритикував Петракова за його відношення до журналістів

Колишній головний тренер клубів «Металіст» та «Дніпро», а також збірної України, Мирон Маркевич поділився думкою про поведінку Олександра Петракова, який працює у збірній Вірменії, щодо місцевих журналістів.

Як відомо, у Петракова після матчу відбору до Євро-2024 із командою Туреччини (1:2) виник конфлікт із представником ЗМІ.

«Петраков що, цар і Бог, щоб так поводитися? Як можна хамити ЗМІ, коли вони ставлять нормальні питання? Кожен тренер після гри на емоціях, але треба тримати себе в руках. В Україні він теж мав конфлікти з журналістами. Це не нормально. Я йому раджу трохи охолонути і думати про свою команду.

Чому він так поводиться? Характер тут ані до чого. У кожного є своя робота: у Петракова своя, у журналістів своя. Мені, бувало, теж не подобалися питання журналістів, але я завжди відповідав і не грубіянив, бо розумів, що це їхня робота. Тим більше, Вірменія програла [Туреччині] і він повинен розуміти, що будуть незручні питання. Йому треба заспокоїтись.

Поведінка Петракова його не прикрашає, тим паче, в іншій країні. Нехай поводиться гідно. Якщо він так реагуватиме на кожне питання, то думаю, йому недовго залишилося працювати у Вірменії. Чи не зробив він помилки, очоливши збірну Вірменії? Це його проблеми», – заявив Маркевич.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *