Красивий гол Сака та м’яч від Кейна: Англія обіграла Україну в 2-му турі відбору на Євро-2024 (Відео)

Англія - Україна

У неділю, 26 березня, відбувся поєдинок другого туру кваліфікації ЧЄ-2024 з футболу, в якому збірна України грала проти Англії.

Гра проходила на стадіоні “Уемблі” в Лондоні і завершиалсь з рахунком 2:0 на користь господарів поля.

Рахунок у грі був відкритий на 37-й хвилині – після навісу з правого флангу від Букайо Сака забив форвард “трьох левів” Харрі Кейн. На 40-й хвилині господарі поля подвоїли свою перевагу – красивий гол з-за меж штрафного забив Букайо Сака.

У другому таймі вболівальники забитих голів не побачили, матч завершився тріумфом господарів поля.

Англія – Україна – 2:0

Голи: Кейн, 37, Сака, 40

Україна: Трубін, Караваєв (Буяльський, 61), Матвієнко, Сваток, Миколенко (Соболь, 61), Степаненко (Коноплянка, 89), Зінченко, Судаков, Малиновський, Яремчук (Довбик, 73), Мудрик (Циганков, 61)

Англія: Пікфорд, Уокер, Магуайр, Стоунс, Чілуелл, Хендерсон, Райс, Беллінгем (Галлахер, 84), Сака, Кейн (Тоні, 80), Меддісон (Гріліш, 84)

Відео голів: 

Для збірної Англії це був вже другий матч в рамках відбору на Євро-2024. У першому турі команда Гарета Саутгейта обіграла Італію в гостях. Таким чином, у англійців шість набраних очок і вони лідирують в турнірній таблиці групи С.

Відзначимо, що 26 березня буде зіграний ще один матч в цій групі – збірна Італії зустрінеться з Мальтою.

Збірна України свій наступний матч в рамках відбору на ЧЄ-2024 зіграє 16 червня проти Північної Македонії. 19 червня “синьо-жовті” зустрінуться з Мальтою.

Збірна Англії також зіграє два матчі в червні – 16 червня проти Мальти, а 19 червня проти Північної Македонії.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *